Adobe Digital Editions

Adobe Digital Editions 2.0

De ebook manager en reader van Adobe

VOOR

  • Duidelijk menu
  • Online boekenwinkels

TEGEN

  • Slechts 2 formaten

Uitmuntend
8

Adobe Digital Editions is een gratis programma voor het beheren van je ebook-bibliotheek. Deze elektronische literatuur boekt flink terreinwinst met de komst van Kindles en andere readers, dus een handig stuk software is altijd welkom.

Adobe Digital Editions is daadwerkelijk een nuttige applicatie. Je deelt je boeken in naar genre op zogenaamde boekenplanken, zodat je direct weet je waar je welke titel vindt. Met Adobe Digital Editions schep je niet alleen orde in je boekenverzameling, want met de reader lees je ook lekker vanaf je scherm al jouw literatuur. Een andere functie die ons vooral aanspreekt is de integratie van online boekenwinkels. Zo koop of leen je eenvoudig al je favoriete verhalen.

De interface van Adobe Digital Editions zit prima in elkaar; je vindt makkelijk de weg door de menu's. Het ondersteunt echter slechts 2 bestandsformaten: PDF en ePUB. Heb jij dus literatuur die in een ander formaat staat, dan dien je deze eerst te converteren met Hamster Free eBook Converter.

Voor het ordenen (en geordend houden) van je elektronische bibliotheek is Adobe Digital Editions een prima programma. In combinatie met bovengenoemde converter staat niks jou meer in de weg om een prachtige digitale boekenverzameling op te bouwen.

Adobe Digital Editions ondersteunt de volgende formaten

PDF, EPUB

Meeste downloads Educatie & Kennis voor mac

Meer
Adobe Digital Editions

Download

Adobe Digital Editions 2.0

Beoordelingen about Adobe Digital Editions